Logo Maastricht
Ontwerpbestemmingsplan ‘Integraal Kindcentrum Limmel Nazareth’, Maastricht

Burgemeester en wethouders van Maastricht maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Integraal Kindcentrum Limmel Nazareth’ voor de duur van zes weken ter inzage ligt. In dit plan zijn geen ontwikkelingen waarvoor een exploitatieplan moet worden opgesteld.

De gemeentelijke coördinatieregeling op de voorbereiding en bekendmaking van het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning zijn op dit plan van toepassing.

Gebiedsomschrijving en korte inhoud

Het plangebied is onderdeel van de Hoolhoeslocatie, gelegen tussen Limmel en Nazareth. De Hoolhoeslocatie wordt begrensd door de Balijeweg in het zuidwesten, de Judeaweg in het (noord)westen, het verlengde van de Judeaweg in het (noordoosten) en de spoordijk Sittard- Maastricht in het (zuid)oosten. De locatie van de brede school is gelegen aan de zuidwestzijde van de Hoolhoeslocatie en grenst aan de Judeaweg (acherzijde van de woningen Tiberiasstraat) en aan de zuidzijde aan de in aanbouw zijnde tunnel (spoorwegonderdoorgang).

Het ontwerpbestemmingsplan maakt ontwikkeling van de Hoolhoeslocatie Limmel/Nazereth planologisch/juridisch mogelijk en voorziet in de nieuwbouw van een brede school.

Terinzagelegging, verbeelding en digitaal beschikbaar stellen:

Met ingang van 9 februari 2015 ligt het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken ter inzage aan het gemeenteloket, Mosae Forum 10, Maastricht. Het digitale plan is te raadplegen op de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0935.bpikLimmelNazareth-ow01

De bronbestanden zijn beschikbaar via:

http://ruimtelijkeplannen.maastricht.nl/manifest.html

Daarnaast is het bestemmingsplan te raadplegen op de gemeentelijke website:

www.gemeentemaastricht.nl/ruimtelijkeplannen

Schriftelijke en mondelinge zienswijzen

Binnen de termijn van terinzagelegging kunt u schriftelijk of mondeling reageren op dit plan. Richt schriftelijke zienswijzen aan de gemeenteraad van Maastricht, Postbus 1992, 6201 BZ Maastricht. Dit kan ook per e-mail via post@maastricht.nl onder vermelding van: Aan de raad, zienswijzen ontwerpbestemmingsplan ‘Integraal Kindcentrum Limmel Nazareth’. Mondeling kan op donderdag 26 februari 2015 van 16.00 tot 18.00 uur of op dinsdag 3 maart 2015 van 9.00 uur tot 11.00 uur. Maak een afspraak 24 uur voor de dag van uw keuze met dhr.P. Nutters tel. 043-3505038 of per email: peter.nutters@maastricht.nl. Het gesprek vindt plaats in Mosae Forum.

Maastricht, 6 februari 2015.

Burgemeester en wethouders van Maastricht, De Secretaris, P.J. Buijtels

De burgemeester, O. Hoes

Naar boven