Logo Rijnwaarden
Ter inzage omgevingsvergunning gebruik horeca De Raayhof Pannerdense Waard 14 te Pannerden, Rijnwaarden

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning hebben verleend voor het uitbreiden van het gebruik van horeca.

Het eindbesluit en alle daarbij behorende stukken liggen vanaf 5 februari 2015 tot en met 18 maart 2015 ter inzage op het gemeentehuis. De stukken zijn ook digitaal te benaderen via de gemeentelijke website.

Iedereen die tijdens de periode van terinzagelegging een zienswijze tegen het ontwerpbesluit hebben ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Rijnwaarden kunnen beroep aantekenen bij de rechtbank te Arnhem.

Tegen het definitieve besluit is alleen beroep mogelijk als u belanghebbende bent en tijdig een zienswijze hebt ingediend. Alleen bij bijzondere omstandigheden is een uitzondering hierop mogelijk.

Stukken kunnen tijdens de periode van ter inzage ligging worden ingezien in de Gemeentewinkel aan de Markt 5 te Lobith. Voor de openingstijden wordt verwezen naar de mededeling op de gemeentelijke informatiepagina. Het plan is digitaal te benaderen via www.rijnwaarden.nl.

Naar boven