Ontwerpbestemmingsplan ‘Kernen Maasdonk, herziening Heuvelstraat 31 Nuland’
Logo 's-Hertogenbosch
Kennisgeving op grond van artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening
Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Kernen Maasdonk, herziening Heuvelstraat 31 Nuland’ (NL.IMRO.0796.0002277-1301) met ingang van 31 augustus 2015 gedurende zes weken ter inzage ligt. Het plan voorziet erin dat de bestemming op het perceel Heuvelstraat 3 Nuland wordt herzien. Daarbij komt de bedrijfsbestemming op het perceel te vervallen en wordt de voormalige bedrijfswoning gesplitst in twee normale woningen.
 
Wilt u reageren?
In de periode dat een ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kan iedereen hierop schriftelijk of mondeling een zienswijze bij de gemeenteraad indienen. Wilt u reageren op het ontwerpbestemmingsplan? Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar: De gemeenteraad van ‘s-Hertogenbosch, Postbus 12345, 5200 GZ ’s-Hertogenbosch. Wilt u mondeling een zienswijze naar voren brengen? Hiervoor kunt u een afspraak maken. Bel naar het secretariaat van de afdeling Ruimtelijke Ordening en Stedenbouw, tel. (073) 615 56 04.
Het ontwerpbestemmingsplan ligt met bijbehorende stukken ter inzage in het Stadskantoor. Ook vindt u de stukken op onze website
of op www.ruimtelijkeplannen.nl. Hier kunt u ook de authentieke bestanden vinden.
Naar boven