Vastgesteld bestemmingsplan Buitengebied, Ontheffingsbesluit en Besluit hogere waarden, Delft
Logo Delft
De gemeenteraad van Delft heeft in zijn vergadering van 2 juli 2015 voor het Buitengebied een nieuw bestemmingsplan vastgesteld. Het bestemmingsplan legt overwegend het feitelijke gebruik vast. Aan de Rotterdamseweg 201/201a wordt de bouw van 6 woningen mogelijk gemaakt. Voor de bouw van deze woningen heeft de provincie ontheffing verleend. Ook is er voor deze woningen een Besluit hogere waarden vastgesteld.
De plangrenzen zijn: Tanthof Oost en Tanthof West, Einsteinweg/Schieweg en Karitaatmolensloot (Technopolis) in het noorden, westzijde: gemeentegrens van Midden-Delfland, oostzijde: gemeentegrens van Rotterdam en Pijnacker – Nootdorp, zuidzijde: gemeentegrens van Midden – Delfland en Rotterdam.
Besluit hogere waarden Wet geluidhinder
Het bestemmingsplan maakt de bouw van 6 woningen mogelijk aan de Rotterdamseweg 201/201a. Het college van burgemeesters en wethouders van Delft heeft op 15 juni 2015 een besluit tot vaststelling van hogere waarden als bedoeld in de Wet geluidhinder genomen.
Ontheffingsbesluit
Aan de Rotterdamseweg 201/201a wordt de bouw van 6 woningen mogelijk gemaakt. Voor deze ontwikkeling heeft de provincie ontheffing verleend
Het bestemmingsplan , raadsbesluit, ontheffingsbesluit en besluit hogere grenswaarden inzien
Vanaf 31 augustus 2015 kunt u het vastgestelde bestemmingsplan Buitengebied, het raadsbesluit, het ontheffingsbesluit en het besluit hogere grenswaarden Wet geluidhinder bekijken.
  • 1.
    Op afspraak bij het Klant Contact Centrum aan de Phoenixstraat 16. U kunt bij het Klant Contact Centrum ook een exemplaar van het vastgestelde bestemmingsplan kopen.
  • 2.
    Opvragen via www.ruimtelijkeplannen.nl. via de directe link NL.IMRO.0503.BP0036-2001 in te voeren.
  • 3.
    Via www.delft.nl/bestemmingsplannen en klik door naar Plannen ter inzage.
In beroep gaan
Bent u belanghebbende bij dit bestemmingsplan en hebt u eerder al een zienswijze ingediend? Of kunt u aantonen dat u niet in staat bent geweest een zienswijze in te dienen? Dan kunt u van 1 september 2015 tot en met 12 oktober 2015 beroep instellen tegen het besluit van de gemeente om het bestemmingsplan vast te stellen en tegen het besluit hogere waarden. Stuur hiervoor een brief met uw beroepschrift naar:
Raad van State
Afdeling bestuursrechtspraak
Postbus 20019
2500 EA Den Haag
U kunt ook in beroep gaan tegen delen van het bestemmingsplan die zijn gewijzigd bij de vaststelling. Op welke punten het bestemmingsplan is gewijzigd vindt u in het raadsbesluit. Als u een beroepschrift hebt ingediend, kunt u bovendien vragen om een voorlopige voorziening. Hiervoor stuurt u een brief aan de voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.
Meer informatie
Wilt u meer informatie over het bestemmingsplan of de procedure? Kijk dan op www.delft.nl/bestemmingsplannen of neem contact op met het Klant Contact Centrum via telefoonnummer 14015.
Naar boven