Logo Montferland
Ontwerpbestemmingsplan ‘Voormalig gemeentehuis ’s-Heerenberg’, Montferland

Burgemeester en wethouders van Montferland maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het ontwerp bestemmingsplan “Voormalig gemeentehuis ‘s-Heerenberg” met ingang van 5 februari gedurende een termijn van zes weken voor een ieder ter inzage ligt.

Het ontwerp bestemmingsplan voorziet in een planologische regeling waarbij het voormalige gemeentehuis ’s-Heerenberg aan de Hofstraat 1 in ‘s-Heerenberg naast de reeds toegestane gebruiksdoeleinden, te weten dienstverlening, kantoren, maatschappelijke voorzieningen, horeca en cultuur en ontspanning tevens zal worden bestemd voor 7 maximaal woningen.

Het ontwerp bestemmingsplan met de daarbij behorende bijlagen, ligt ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis in Didam, Bergvredestraat 10, en is tevens via www.montferland.info en www.ruimtelijkeplannen.nl te raadplegen.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder zijn zienswijze omtrent het ontwerp schriftelijk kenbaar maken bij de gemeenteraad van Montferland, Postbus 47, 6940 BA Didam. Desgewenst kan de zienswijze ook mondeling kenbaar worden gemaakt. In dat geval kan contact worden opgenomen met de afdeling Ontwikkeling, telefoon 0316-291391. Van hetgeen mondeling naar voren wordt gebracht wordt een verslag gemaakt.

Didam, 4 februari 2015.

Burgemeester en wethouders van Montferland.

Naar boven