Ontwerpbesluit hogere waarde Wet geluidhinder voor de bouw van een woning aan de Dorpsstraat 48 te Hoorn, Terschelling
Logo Terschelling
Het college van B&W maakt bekend dat op grond van artikel 110c Wet geluidhinder ten behoeve van de bouw van één woonhuis op het perceel Dorpsstraat 48 te Hoorn het ontwerpcollegebesluit “Besluit hogere waarde Wet geluidhinder” ter inzage ligt. Burgemeester en wethouders hebben het voornemen om overeenkomstig de Wet geluidhinder voor dit bouwplan een hogere grenswaarde vast te stellen.
 
Het ontwerpbesluit hogere waarde Wet geluidhinder ligt van 28 augustus tot en met 8 oktober 2015, gedurende zes weken, ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis (Burgemeester van Heusdenweg 10A, 8881EB, West-Terschelling). De ontwerpbesluiten en de stukken kunnen ook worden ingezien op www.terschelling.nl onder actueel/bekendmakingen.
 
Gedurende de termijn van ter inzage legging kan een ieder zienswijzen omtrent het ontwerpbesluit hogere waarde Wet geluidhinder kenbaar maken. Dit kan schriftelijk door het sturen van een brief gericht aan het college van B&W (Postbus 14, 8880 AA West-Terschelling) of mondeling. U kan hiervoor een afspraak maken met Arjen Kuijt via telefoonnummer 0562-446244. Om termijnoverschrijding te voorkomen wordt geadviseerd om minimaal twee weken voor het verlopen van de ter inzage termijn een afspraak te maken voor het indienen van een mondelinge zienswijze. Tegen vergoeding kan een afschrift van de ter inzage liggende stukken worden opgevraagd.
Naar boven