Monumentenvergunning archeologisch rijksmonument Kuiperstraat 9-13 (’s Gravenhof 4)
Logo Zutphen
Burgemeester en wethouders van Bergeijk maken bekend, dat de Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap een monumentenvergunning archeologisch rijksmonument hebben verleend voor:
-de bouw van een paviljoen in de binnentuin waarbij geen grondwerkzaamheden dieper dan 9,90 m NAP plaatsvinden op het perceel Zutphen F 11154 (Rijksmonumentnummer 527884/ Locatie Kuiperstraat 9-13 te Zutphen, gemeente Zutphen).
 
Dit besluit ligt vanaf 3 september 2015 zes weken ter inzage.
Bent u het niet eens met het besluit? U kunt dan beroep instellen bij de rechtbank Gelderland. Let op: u kunt alleen beroep instellen als u ook een zienswijze heeft ingediend over het ontwerp-besluit. Dit moet binnen zes weken na de dag waarop het besluit is gepubliceerd. Beroep instellen kan (met DigiD) via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Op deze website leest u de precieze voorwaarden.
Schriftelijk beroep instellen kan ook. Het adres is: Rechtbank Gelderland, Team bestuursrecht, Postbus 9030,
6800 EM Arnhem. In uw beroepschrift moet staan:
  • uw naam, adres en uw telefoonnummer (waarop u overdag te bereiken bent)
  • de datum en een omschrijving van het besluit
  • de reden waarom u het niet eens bent met het besluit
  • uw handtekening
Stuur ook een kopie van het besluit mee.
Voorlopige voorziening
Kunt u niet wachten op een uitspraak over uw beroepschrift? U kunt dan om een ‘voorlopige voorziening’ vragen bij de voorzieningenrechter. Dat kan alleen als u een beroepschrift heeft ingediend.
Een voorlopige voorziening vragen kan (met DigiD) via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Op deze website leest u de precieze voorwaarden. Schriftelijk een voorlopige voorziening vragen kan ook. Het adres is: Rechtbank Gelderland, Team bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.
Kosten
Voor het instellen van beroep en het vragen van een voorlopige voorziening moet u betalen. De rechtbank kan u daar meer over vertellen.
Naar boven