Ontwerp omgevingsvergunning
Logo Velsen
Burgemeester en wethouders van Velsen maken bekend dat zij het voornemen hebben een omgevingsvergunning te verlenen voor:
Velsen-Zuid
Rijksweg 116 te Velsen-Zuid , het oprichten van een beheerschuur, het aanleggen van een in/uitrit en het kappen van bomen ( w13.000 122 )
De aanvra a g, de ontwerp - omgevingsvergunning, de ontwerpverklaring van geen bedenkingen en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 28 augustus 2015 gedurende zes weken ter inzage bij de afdeling Publiekszaken. Tevens zijn deze stukken digitaal in te zien op de website velsen.nl via het menu bekendmakingen/ direct naar/ meer nieuws/ inzage (ontwerp)besluiten .
Tijdens deze periode van terinzagelegging, kan een ieder naar keuze mondeling of schriftelijke zienswijzen inbrengen tegen zowel de ontwerp-omgevingsvergunning als de ontwerpverklaring van geen bedenkingen. Zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Velsen, werkeenheid Vergunningen, Postbus 465, 1970 AL IJmuiden (bezoekadres Dudokplein 1 te IJmuiden). Voor het kenbaar maken van mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met de werkeenheid Vergunningen, telefoon 140255.
Naar boven