Gemeente Rhenen - Ontwerpbestemmingsplan “Bestemmingsplan Brinkersweide”
Logo Rhenen
Burgemeester en wethouders van de gemeente Rhenen maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Bestemmingsplan Brinkersweide” in het kader van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) als ontwerp ter inzage wordt gelegd. Het bestemmingsplan voorziet in de mogelijkheid tot het realiseren van 7 vrijstaande woningen op de locatie Cuneraweg naast 334 te Rhenen.
Burgemeester en wethouders maken voorts bekend dat zij het voornemen hebben ten behoeve van deze locatie op grond van artikel 110a van de Wet geluidhinder een hogere waarde vast te stellen ten gevolge van de geluidsbelasting op de gevels van de woningen vanwege wegverkeerlawaai.
Inzien
Het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit hogere waarde liggen van donderdag 27 augustus 2015 tot en met woensdag 7 oktober 2015 voor een ieder ter inzage.
  • Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl, via identificatienummer NL.IMRO.0340.BPBrinkersweide-ON01;
  • het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit hogere waarde zijn in te zien via onze website www.rhenen.nl (via zoekterm “ter inzage leggingen”);
  • analoge (papieren) exemplaren van het bestemmingsplan en het ontwerpbesluit hogere waarde zijn ook in te zien in het gemeentehuis van Rhenen, Nieuwe Veenendaalseweg 75 te Rhenen. Inzien kan:
    • zonder afspraak: maandag, dinsdag en donderdag: 09.00-17.00 uur, woensdag: 09.00-20.00 uur en vrijdag 09.00-16.00 uur.
    • met afspraak: maandag t/m vrijdag 13.00-16.00 uur;
    • het bestemmingsplan en het ontwerpbesluit worden ter inzage gelegd bij balie 4. Indien u vragen heeft over het bestemmingsplan of ontwerpbesluit dan dient u een afspraak te maken.
Kopieën van de stukken zijn tegen betaling van de daarvoor verschuldigde leges verkrijgbaar. Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met Hugo Bartelink, telefoonnummer 140317 of e-mail hugo.bartelink@rhenen.nl.
Zienswijze n
Gedurende bovengenoemde inzagetermijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn/haar zienswijze(n) omtrent het ontwerpbestemmingsplan aan het college kenbaar maken (Postbus 201, 3910 AE RHENEN). Met betrekking tot het ontwerpbesluit hogere waarde kan een belanghebbende zijn/haar zienswijze(n) kenbaar maken. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan contact op worden genomen met Hugo Bartelink van het team Economie & Ruimte, telefoonnummer 140317.
Naar boven