Gemeente Rhenen - Ontwerpomgevingsvergunning ”Bouw woning locatie Bergse Waard”
Logo Rhenen
Burgemeester en wethouders van de gemeente Rhenen zijn voornemens een omgevingsvergunning te verlenen voor de bouw van een woning op de locatie Bergse Waard gelegen op de hoek van de Lijsterbergweg en de Achterbergsestraatweg te Rhenen. De aanvraag om omgevingsvergunning is in strijd met het vigerende bestemmingsplan “Rhenen Stad 2012” en is daarom aangemerkt als een verzoek om afwijking van het vigerende bestemmingsplan met toepassing van artikel 2.12, lid 1, onder a, sub 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo).
Inzien
De ontwerpbeschikking, inclusief de onderliggende stukken, ligt van donderdag 27 augustus 2015 tot en met woensdag 7 oktober 2015 voor een ieder ter inzage.
  • de ontwerpbeschikking is digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl, via identificatienummer NL.IMRO.0340.OVBergseWaard-ON01;
  • De ontwerpbeschikking is in te zien via onze website www.rhenen.nl (via zoekterm “ter inzage leggingen”);
  • een analoog (papieren) exemplaar van de ontwerpbeschikking is in te zien in het gemeentehuis van Rhenen, Nieuwe Veenendaalseweg 75 te Rhenen. Inzien kan:
    • zonder afspraak: maandag, dinsdag en donderdag: 09.00-17.00 uur, woensdag: 09.00-20.00 uur en vrijdag 09.00-16.00 uur.
    • met afspraak: maandag t/m vrijdag 13.00-16.00 uur;
    • het bestemmingsplan wordt ter inzage gelegd bij balie 4. Indien u vragen heeft over het bestemmingsplan dan dient u een afspraak te maken.
Kopieën
Kopieën van de stukken zijn tegen betaling van de daarvoor verschuldigde leges verkrijgbaar.
Zienswijze
Eenieder kan gedurende de bovengenoemde termijn over bovengenoemd voornemen schriftelijk of mondeling zijn/haar zienswijze(n) indienden. Schriftelijke zienswijzen kunnen gestuurd worden naar Gemeente Rhenen, Postbus 201, 3910 AE RHENEN, onder vermelding van ‘Zienswijze team Economie en Ruimte’. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan contact op worden genomen met Martijn van Dee van het team Economie & Ruimte, telefoonnummer 14 0317.
O ntwerpomgevingsvergunning
“Bouw woning locatie Bergse Waard”
Deze omgevingsvergunning betreft de bouw van een woning op de locatie Bergse Waard gelegen op de hoek van de Lijsterbergweg en de Achterbergsestraatweg te Rhenen. De ontwerpbeschikking, inclusief de onderliggende stukken, ligt van donderdag 27 augustus 2015 tot en met woensdag 7 oktober 2015 voor een ieder voor zienswijzen ter inzage.
Naar boven