Steenderen, ten oosten dr. A. Ariensstraat, herziening bedrijfsterrein Aviko
Logo Bronckhorst
Het ontwerpbestemmingsplan ‘Steenderen; herziening bedrijfsterrein Aviko’ en de daarop betrekking hebbende stukken liggen van 27 augustus t/m 7 oktober 2015 voor een ieder ter inzage.
 
Het plan maakt een ander bouwprogramma mogelijk op het uitbreidingsterrein van Aviko ten oosten van de dr. A. Ariënsstraat in Steenderen, waaronder een vrieshuis van 35 m hoog.
 
U kunt het plan op de volgende manieren inzien:
  • 1.
    digitaal via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het plan bestaat uit diverse technische bestanden. Deze kunt u downloaden via http://ruimtelijkeplannen.bronckhorst.nl (werkt alleen als u over een gml-viewer beschikt).
  • 2.
    op papier tijdens de openingstijden bij de publieksbalie van het gemeentehuis. Bent u op de genoemde tijden niet in de gelegenheid de stukken in te zien, dan kunt u een afspraak maken via ons centrale telefoonnummer (0575) 75 02 50.
 
U kunt het plan en de technische bestanden ook digitaal benaderen via www.bronckhorst.nl/actueel/bekendmakingen.
 
Zienswijze indienen?
Een ieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging zijn zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan naar keuze schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling naar voren brengen bij de gemeenteraad.
Zij die een zienswijze naar voren brengen worden tijdens een openbare hoorzitting in de gelegenheid gesteld de zienswijze mondeling toe te lichten. Als u daarvan gebruik wilt maken dient u dat bij uw zienswijze te vermelden. Deze (individuele) hoorzittingen worden direct na afloop van de terinzagelegging ingepland op een van de volgende data: 15, 16, 21, 22 en 23 oktober 2015. U ontvangt daarvoor dan een uitnodiging.
 
Naar boven