Vooraankondiging en inspraak voorontwerp-bestemmingsplan “Benedenkerkstraat 2b, Waspik”
Logo Waalwijk
Vooraankondiging
Het college van Waalwijk maakt op grond van artikel 1.3.1 Bro bekend dat er een bestemmingsplan wordt voorbereid voor het perceel gelegen aan de Benedenkerkstraat 2 in Waspik, kadastraal bekend Waspik, sectie O, nummer 822 (deels).
Het bestemmingsplan maakt het mogelijk om een (basis)school en maximaal 8 grondgebonden woningen te realiseren.
Op grond van artikel 1.3.1 lid 2 Bro wordt hier gemeld dat u in het kader van dit voornemen geen zienswijzen kunt indienen en dat er geen advies over het voornemen wordt gevraagd aan een onafhankelijke instantie.
Inspraak
Het college van Waalwijk heeft besloten om het voorontwerp-bestemmingsplan “Benedenkerkstraat 2b, Waspik” in procedure te brengen en hierop inspraak te verlenen.
Het plan maakt het mogelijk om maximaal 8 grondgebonden woningen te realiseren en een (basis)school.
Het voorontwerp-bestemmingsplan ligt met ingang van 27 augustus a.s. gedurende 6 weken ter inzage bij de receptie van het stadhuis van Waalwijk (Taxandriaweg 6, ingang Winterdijk). Tevens kan het voorontwerp worden bekeken via www.waalwijk.nl/ruimtelijkeplannen.
Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder een inspraakreactie over het voorontwerp-bestemmingsplan naar voren brengen bij het college van Waalwijk, postbus 10150, 5140 GB Waalwijk.
Ook het indienen van zienswijzen per e-mailbericht is mogelijk. Een dergelijk e-mailbericht kan alleen in behandeling worden genomen als het is verstuurd naar de algemene postbus:info@waalwijk.nl en aan bepaalde voorwaarden voldoet. Deze voorwaarden zijn te raadplegen via www.waalwijk.nl/Pub/Home/Gemeente/Contact-met-de-gemeente/Voorwaarden-waar-een-e-mailbericht-aan-de-gemeente-aan-moet-voldoen.html.
Op donderdag 17 september a.s. wordt om 19:30 uur een informatiebijeenkomst gehouden in het huidige gebouw van CBS De Brug, ’t Vaartje 8 te Waspik. Het plan zal hierbij worden toegelicht en er zal gelegenheid zijn om te reageren en vragen te stellen.
Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw mr. M. Schuurmans van de afdeling Ruimtelijke & Sociale Ontwikkeling (mschuurmans@waalwijk.nl / 0416-683871).
Naar boven