rectificatie publicatie inrichitng natuurgebied Waalenburg Texel
Logo Texel
Rectificatie publicatie verleende vergunningen Inrichting Waalenburg in de Texelse Courant van 14 augustus 2015.
De wijziging in de publicatie gaat over de termijn van inzagelegging. De start van de inzage is niet 18 augustus 2015, maar 1 september 2015. De publicatie van 14 augustus 2015 komt hiermee te vervallen.
 
Voor de inrichting van het gebied Waalenburg tot natuurgebied hebben vanaf 8 april 2015 tot en met 19 mei 2015 diverse ontwerpbesluiten ter inzage gelegen. Er zijn 4 zienswijzen ingediend tegen de plannen. De inhoud van de zienswijzen had voornamelijk betrekking op de verhoging van het waterpeil. Dit onderdeel maakt echter geen deel uit van de ter inzage liggende besluiten. De zienswijzen hebben geen aanleiding gegeven de plannen en besluitvorming aan te passen. De procedure voor het inrichten van het gebied wordt nu afgerond met de ter inzage legging van de volgende besluiten.
- Wijzigingsbesluit van Agrarisch – Zeepolders naar Natuur voor de volgende kadastrale percelen: sectie S, nummers 174, 177, 482, 203, 204 en 584.
- Verklaring van geen bedenkingen van het college van Gedeputeerde Staten van Noord-Holland in het kader van de Natuurbeschermingswet 1998.
- Vergunning Ontgrondingenwet.
- Omgevingsvergunning voor de activiteiten: uitvoeren van werk of werkzaamheden en Handelingen met gevolgen voor beschermde natuurgebieden.
Het betreft besluiten van gemeente Texel en provincie Noord-Holland. Deze worden gezamenlijk ter inzage gelegd op basis van artikel 3.30 en 3.31 van de Wet op de ruimtelijke ordening (gecoördineerde uitvoering). Hiervoor heeft de gemeenteraad op 17 maart 2015 een coördinatiebesluit vastgesteld.
 
Inzage: De besluiten en de bijbehorende stukken zijn te raadplegen op www.texel.nl > Actueel > bekendmakingen en kunt u vanaf 1 september 2015 tot en met 12 oktober 2015 inzien bij de publieksbalie.
Reageren: Tegen deze besluiten kunnen belanghebbenden die tegen de ontwerpbesluiten tijdig een zienswijze hebben ingediend, alsmede belanghebbenden die redelijkerwijs niet verweten kan worden geen zienswijze te hebben ingediend binnen 6 weken na de dag dat het besluit ter inzage is gelegd beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.
Vul hier de tekst in]
Naar boven