KENNISGEVING ontwerp omgevingsvergunning Gooische Kant en ontwerpbesluit Hogere waarden Wet geluidhinder.
Logo Amsterdam
Het college van burgemeester en wethouders van Amsterdam maakt ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat zij voornemens is om in het kader van de WABO voor afwijking van het bestemmingsplan en het onderdeel bouwen een omgevingsvergunning te verlenen voor:
De bouw van 14 woningen aan de Gooische Kant ; Gooise Kant 14 t/m (even) 40 te Amsterdam
 
Voor de bouw van de bouwblokken 5 en 6 die onderdeel uitmaken van de aanvraag:
hogere grenswaarden vast te stellen ten opzichte van de voorkeursgrenswaarden als bedoeld in de W et Geluidhinder.
 
Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning (OLO1382055) en het ontwerpbesluit vaststelling hogere waarden, alsmede de bijbehorende stukken, liggen met ingang van 27 augustus 2015 gedurende zes weken ter inzage op Stadsdeelkantoor Zuidoost, Anton de Komplein 15o, 1102 CW, Amsterdam Zuidoost.
Een digitale versie van de ontwerpbesluiten zijn tevens te vinden op de website van het stadsdeel Zuidoost.( https://www.amsterdam.nl/zo/bestemmingsplannen/)
Het ontwerpbesluit en de stukken liggen, tijdens de openingstijden, ter inzage bij het loket van stadsdeel Zuidoost.
Tijdens de periode van ter inzage legging kunnen schriftelijk zienswijzen worden ingebracht. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen aan het College van burgemeester en wethouders, tav afdeling Juridische zaken, stadsdeel Zuidoost, Postbus 12491, 1100 AL Amsterdam Zuidoost. In deze periode kunnen ook zienswijzen mondeling worden ingebracht. U kunt hiervoor een afspraak maken met afdeling Juridische zaken, Bedrijfsvoering, Stadsdeel Zuidoost op telefoonnummer 0202525194. Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.
Amsterdam Zuidoost, 26 augustus 2015
College burgemeester en wethouders,
mr. A.H.P. van Gils mr. E.E. van der Laan
Secretaris burgemeester
Naar boven