Gemeente Slochteren, ontwerp-omgevingsvergunning uitgebreide procedure Hoofdweg 91 te Schildwolde
Logo Slochteren
Er is een ontwerp-omgevingsvergunning voor Hoofdweg 91, 9626 AB te Schildwolde opgesteld. De ontwerp-omgevingsvergunning omvat het uitbreiden van de winkel en het realiseren van extra parkeergelegenheid.
Omdat de uitbreiding gedeeltelijk buiten het bouwvlak wordt gerealiseerd is het plan in strijd met het geldende bestemmingsplan Slochteren-Schildwolde. Vanwege de strijdigheid (qua bouwvlak en gebruik) met het bestemmingsplan is de uitgebreide Wabo-procedure voor het onderdeel ruimtelijke ordening van toepassing.
De ontwerp-omgevingsvergunning ligt ter inzage van donderdag 27 augustus 2015 tot en met woensdag 7 oktober 2015. Tijdens openingstijden kunt u de ontwerp-omgevingsvergunning inzien in het publiekscentrum van het gemeentehuis te Slochteren. Gedurende deze termijn kan een ieder mondeling of schriftelijk zienswijzen indienen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Slochteren, postbus 13, 9620 AA te Slochteren. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met het publiekscentrum via telefoonnummer 0598-425555.
Naar boven