Kennisgeving ontwerp besluit Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, uitgebreide voorbereidingsprocedure Nansumerweg 58B te Holwierde
Logo Delfzijl
Burgemeester en wethouders van Delfzijl maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht het voornemen hebben om een omgevingsvergunning te verlenen voor het veranderen van een inrichting (wijzigen diercategorie) aan de Nansumerweg 58B, 9905 RC te Holwierde.
De procedure als omschreven in paragraaf 3.3 van de Wabo is van toepassing.
Ter inzage
De aanvraag, het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen van 27 augustus 2015 tot en met 8 oktober 2015 ter inzage in het gemeentehuis. U maakt hiervoor een afspraak bij het Klant Contact Centrum via www.delfzijl.nl, via telefoonnummer 140596 of bij de receptie.
Zienswijzen
Tijdens de periode van ter inzagelegging kunnen schriftelijk of mondeling zienswijzen worden ingebracht. Zij moeten worden gericht aan het college. Voor het inbrengen van een mondelinge zienswijze of het inzien van de stukken kan een afspraak worden gemaakt via www.delfzijl.nl, aan de receptie of telefonisch via 14 05 96.
Naar boven