Ontwerpbestemmingsplan ‘Sportcomplex De Wedert, Pastoor Heerkensdreef 29’
Logo Valkenswaard
NL.IMRO.0858.BPpastheerknsdrf29-ON01 (bekendmaking artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening)
Burgemeester en wethouders van Valkenswaard maken bekend dat met ingang van 27 augustus 2015 gedurende zes weken het ontwerpbestemmingsplan ‘Sportcomplex De Wedert, Pastoor Heerkensdreef 29’ ter inzage ligt.
Op 26 februari 2015 heeft de gemeenteraad onder andere besloten het zwembad 'De Wedert' te renoveren en een multifunctionele sporthal aan het zwembad te bouwen. In het bestemmingsplan Sportcomplex De Wedert, Pastoor Heerkensdreef 29 wordt de realisatie van de nieuwe sporthal bij zwembad 'De Wedert' planologisch mogelijk gemaakt.
Procedure Het ontwerpbestemmingsplan is met ingang van 27 augustus 2015  gedurende zes weken te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannenvalkenswaard.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl. Tevens ligt het bestemmingsplan (exclusief bijlagen) analoog ter inzage in de leeszaal van de openbare bibliotheek aan De Hofnar 12 en in het dorpshuis in Borkel en Schaft.
De digitale versie gaat vanaf 1 januari 2010 boven de analoge versie, aan de analoge versie kunnen geen rechten worden ontleend.
Inloopavond 21 september 2015 De gemeente Valkenswaard organiseert op maandag 21 september 2015 een inloopavond over dit plan. Tijdens deze inloopavond kan iedereen kennis nemen van het ontwerpbestemmingsplan. De inloopavond vindt plaats in de raadszaal van het gemeentehuis van Valkenswaard aan De Hofnar 15 te Valkenswaard. U kunt van 19.30 uur tot 21.00 uur vrij binnenlopen voor informatie en er is gelegenheid om vragen te stellen over de plannen. De gemeente is aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden. 
Zienswijze Tijdens de terinzagelegging van zes weken (27 augustus tot en met 7 oktober 2015) is het voor iedereen mogelijk om schriftelijk een zienswijze in te brengen bij de gemeenteraad van Valkenswaard, Postbus 10100, 5550 GA Valkenswaard. Ook is het mogelijk om na het maken van een afspraak een mondelinge zienswijze in te dienen. Daarvoor kunt u telefonisch contact opnemen met het team Ruimtelijke Ontwikkeling en Projecten, bereikbaar via telefoonnummer 040-2083665. U kunt daarbij bij voorkeur vragen naar de heer B. van Valburg of mevrouw E. van den Boom.
Valkenswaard, 26 augustus 2015.
Burgemeester en wethouders van Valkenswaard,
de secretaris, de burgemeester,
drs. R.F.W. van Eijck drs. A.B.A.M. Ederveen
Naar boven