Ontwerpbestemmingsplan Zwartelaan 6 ter inzage
Logo Lisse
Van 28 augustus tot en met 8 oktober 2015 kunt u het ontwerpbestemmingsplan Zwartelaan 6 inzien. Dit bestemmingsplan is slechts gericht op het ter plaatse verkleinen van het bouwvlak met 2390 m2.
U kunt het plan digitaal inzien (onder de naam: NL.IMRO.0053bplgzwartelaan6-onx1) op Ruimtelijke plannen.nl. Een afgedrukte versie ligt ter inzage bij de gemeentewinkel.
Afdeling 3:4 van de Algemene wet bestuursrecht is van toepassing. U kunt van 28 augustus tot en met 8 oktober uw zienswijze (uw mening) op het ontwerpbestemmingsplan indienen. Dit kan schriftelijk bij de raad van de gemeente Lisse, postbus 200, 2160 AE Lisse. Dient u liever mondeling een zienswijze in? Maak dan een afspraak met de heer M. Randsdorp van de afdeling Beleid en Planvorming via telefoonnummer 14 0252. De raad betrekt de zienswijzen bij het nemen van het definitieve besluit. Na vaststelling van het bestemmingsplan bestaat - onder voorwaarden - de mogelijkheid voor belanghebbenden om beroep in te stellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Dit wordt te zijner tijd gepubliceerd in de krant en op www.lisse.nl.
Wilt u informatie? Neem dan contact op met de heer M. Randsdorp via telefoonnummer 14 0252.   
Lisse, 26 augustus 2015
Het college van burgemeester en wethouders
Naar boven