Wijzigingsplan Zuiderend 76a te Drachten
Logo Smallingerland
Burgemeester en wethouders van Smallingerland maken bekend dat zij het wijzigingsplan Zuiderend 76a te Drachten ongewijzigd hebben vastgesteld.
Inhoud van het plan
Er is een verzoek ingediend om de woonbestemming te vergroten aan het Zuiderend 76a te Drachten. In het geldende bestemmingsplan “Buitengebied 2013” is voor dit perceel
een wijzigingsbevoegdheid opgenomen die dit mogelijk maakt. De gemeente Smallingerland heeft aangegeven gebruik te willen maken van deze wijzigingsbevoegdheid om de beoogde ontwikkeling mogelijk te maken.
Bekijken
Het wijzigingsplan ligt ter inzage:
  • In het gemeentehuis aan de Gauke Boelensstraat 2 te Drachten, elke werkdag van 8.30 uur tot 16.00 uur en op donderdag tot 18.30 uur;
  • Op de website www.smallingerland.nl/bestemmingsplannen-nu-ter-inzage;
  • Op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl met plannummer NL.IMRO.0090. BW2015BGB040-0401.
Reageren
Gedurende de beroepstermijn van vrijdag 21 augustus 2015 tot en met donderdag 1 oktober 2015 kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage door:
• een belanghebbende die tijdig een zienswijze heeft ingediend tegen het ontwerpwijzigingsplan;
• een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om een zienswijze in te dienen.
Voor de behandeling van uw beroep is griffierecht verschuldigd.
In werking treden
Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de bovenvermelde beroepstermijn.
EdH/Ont
Naar boven