Ontwerp bestemmingsplan IJsseldijk Noord 252a
Logo Krimpenerwaard
Burgemeester en wethouders van de gemeente Krimpenerwaard maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerp bestemmingsplan IJsseldijk Noord 252a Ouderkerk aan den IJssel met ingang van woensdag 26 augustus 2015 gedurende zes weken voor een eider ter inzage ligt.
Het bestemmingsplan voorziet in de realisatie van een schapenhouderij in de bestaande stallen op het perceel aan de IJsseldijk Noord 252a. Alleen de voorste stal wordt gesloopt om hiervoor een bedrijfswoning op te richten.
Zienswijze
De desbetreffende stukken liggen met ingang van de dag volgend op de datum van bekendmaking zes weken ter inzage in het gemeentekantoor te Stolwijk. Voor het inzien van de stukken kunt u een afspraak maken met de afdeling Ruimtelijke Ordening, telefoon 140182.
Het ontwerp bestemmingsplan kunt u ook bekijken via de gemeentelijke website www.krimpenerwaard.nl -> inwoners -> bouwen en wonen -> bestemmingsplannen en op www.ruimtelijkeplannen.nl onder het volgende planidentificatienummer (plan-ID): NL.IMRO.1931.BP1508BG001-ON01. Gedurende de inzagetermijn kan iedereen een schriftelijke zienswijze indienen bij de gemeenteraad, Postbus 51, 2820 AB Stolwijk. Als u mondeling een zienswijze wilt indienen dan kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoon 140182.
Naar boven