Ontwerpbestemmingsplan “De Tuinen 2015”, Bleiswijk, Lansingerland
Logo Lansingerland
Burgemeester en wethouders van Lansingerland maken bekend dat met ingang van 26 augustus 2015 tot en met 6 oktober 2015 het ontwerpbestemmingsplan “De Tuinen 2015” met identificatienummer NL.IMRO.1621.BP0153-ONTW voor een ieder ter inzage ligt.
U kunt het bestemmingsplan inzien op:
  • -
    www.ruimtelijkeplannen.nl en
  • -
    Ruimtelijke plannen Lansingerland (http://1621.roview.net)
Als u een nadere toelichting wenst op de betreffende stukken, dan kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14010.
Beschrijving bestemmingsplan
Het bestemmingsplan “De Tuinen 2015” is een actualisatie van het bestemmingsplan “De Tuinen”, dat in september 2005 is vastgesteld, en van diverse ruimtelijke plannen die in navolging van het moederplan zijn vastgesteld. Voor de nog te ontwikkelen gebieden zijn flexibelere regels opgenomen, zodat bij de ontwikkeling beter op de marktsituatie kan worden ingespeeld.
De wijk De Tuinen ligt centraal in de kern Bleiswijk, direct ten zuiden van het bedrijventerrein De Hoefslag en ten oosten van de historische dorpskern. Het plangebied wordt aan de zuidzijde begrensd door de Leeuwerikstraat en Gruttostraat. De oostelijke begrenzing van het plangebied wordt gevormd door de Edisonlaan, terwijl de noordelijke plangrens wordt gevormd door de Jan van der Heydenstraat. De westelijke plangrens kent een meer grillig verloop en wordt achtereenvolgens gevormd door (de woonpercelen aan) de Prins Mauritsstraat, de Frederik Hendrikstraat, Hazenweg, Groene Loper, de woonpercelen aan de Julianastraat en de Emmastraat.
Zienswijze
Tijdens de termijn van ter inzage legging kunt u een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad. Dit kan schriftelijk of mondeling. Een schriftelijke zienswijze (geen e-mail) kunt u sturen naar de gemeente Lansingerland, ter attentie van de gemeenteraad, afdeling RO, Postbus 1, 2650 AA Berkel en Rodenrijs o.v.v. zienswijze BP0153/03. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14010.
Naar boven