Ontwerpbestemmingsplan “Westeinde 9, Hazerswoude-Dorp”
Logo Alphen aan den Rijn
Burgemeester en wethouders van Alphen aan de Rijn maken bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan “Westeinde 9, Hazerswoude-Dorp” ingevolge artikel 3:8 van de Wet ruimtelijke ordening, juncto artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht, met ingang van donderdag 3 september 2015 voor een periode van zes weken (tot en met woensdag
14 oktober 2015 ) voor een ieder ter inzage ligt.
Het bestemmingsplan en haar grenzen
Het plangebied van dit bestemmingsplan betreft het agrarisch bouwperceel aan het Westeinde 9 in Hazerswoude-Dorp. Het bestemmingsplan wordt opgesteld om verplaatsing van de agrarische bedrijfswoning mogelijk te maken in verband met aanleg van de Randstad 380 kV. Gelijktijdig wordt een vergroting van het agrarisch bouwvlak mogelijk gemaakt.
Wanneer en waar kunt u het plan inzien?
Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken, ligt gedurende voornoemde termijn van tervisielegging op de volgende locaties ter inzage:
  • Informatiebalie van het stadhuis, gemeente Alpen aan de Rijn. Stadhuisplein 1, Alphen aan den Rijn (voor actuele openingstijden; www.alphenaandenrijn.nl);
  • Het ontwerpbestemmingsplan “Westeinde 9, Hazerswoude-Dorp” is digitaal in te zien op de gemeentelijke website www.alphenaandenrijn.nl;
  • Het ontwerpbestemmingsplan, met bijbehorende stukken, is tevens digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl via het zoekvak ID onder vermelding van NL.IMRO.0484.B137HDwesteinde-ON01.
Informatieavond (inloopbijeenkomst)
Om kennis te kunnen nemen van het ontwerpbestemmingsplan wordt er op dinsdag 22 september 2015 eeninloopbijeenkomst gehouden. De inloopbijeenkomst vindt plaats in dorpshuis ‘De Juffrouw”, Dorpsstraat 250, Hazerswoude-Dorp tussen 19.00 –21.00 uur.
Doel van deze avond is u de mogelijkheid te bieden tot het stellen van vragen omtrent het ontwerpbestemmingsplan. U bent van harte uitgenodigd om bij deze inloopbijeenkomst aanwezig te zijn.
Hoe kunt u reageren?
Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen. De schriftelijke zienswijze dient te worden gericht aan de gemeenteraad van de gemeente Alphen aan den Rijn, Postbus 13, 2400 AA Alphen aan den Rijn, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan ”Westeinde 9, Hazerswoude-Dorp”.
Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze of voor nadere informatie kunt u contact opnemen met het Office Management van de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling van de gemeente Alphen aan den Rijn op telefoonnummer 140172. Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.
Alphen aan den Rijn, 2 september 2015
Burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn
Naar boven