Vastgestelde omgevingsvergunning uitgebreid Aanlegsteiger Voorhaven Pothoofd, Deventer
Logo Deventer
Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat van 27 augustus tot en met 7 oktober 2015 voor een ieder ter inzage ligt:
  • de vastgestelde omgevingsvergunning voor de bouw van een steiger in de Voorhaven bij het Pr. Bernhardsluiscomplex in Deventer.
Inhoud
De omgevingsvergunning ziet toe op het planologische afwijken van het ter plaatse geldende bestemmingsplan ‘Buitengebied’. Het gebruik van de aanlegsteiger is in dit bestemminsplan mogelijk, maar het de aangevraagde aanlegsteiger past niet binnen de bouwregels van het bestemmingsplan.
Inz ien
De omgevingsvergunning kunt u inzien tijdens de openingstijden bij:
  • Publiekszaken, Leeuwenbrug 81.
Reageren
De vastgestelde omgevingsvergunning ligt van 27 augustus tot en met 7 oktober 2015 ter inzage. U kunt tot en met woensdag 7 oktober 2015 reageren.
Als u een reactie wilt geven op de omgevingsvergunning, dan dient u beroep in. Lees hieronder hoe u kunt reageren.
 
Omdat de het college van burgemeester en wethouders de omgevingsvergunning heeft vastgesteld kan iemand die tijdig zijn zienswijze over de ontwerp omgevingsvergunning aan het college van burgemeester en wethouders kenbaar heeft gemaakt en de belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze aan het college van burgemeester en wethouders kenbaar te maken, gedurende de genoemde termijn beroep instellen bij:
  • de Sector Bestuursrecht van de Rechtbank Overijssel, Postbus 10067, 8000 GB ZWOLLE.
Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om een voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij:
  • de Voorzieningenrechter van de Sector Bestuursrecht, Rechtbank Overijssel, Postbus 10067, 8000 GB ZWOLLE.
 
Naar boven