Ontwerpbestemmingsplan speeltuin aan de Kastanjelaan te Winschoten
Logo Oldambt
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Oldambt maakt bekend dat het ontwerp bestemmingsplan ‘Speeltuin aan de Kastanjelaan te Winschoten’ is vastgesteld. Deze publicatie volgt uit artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht. Het betreft de opstelling van een passende bestemming voor de bestaande speeltuin.
 
Het ontwerpbestemmingsplan ‘Speeltuin aan de Kastanjelaan te Winschoten’, ligt voor een ieder vanaf 29 januari 2015 gedurende zes weken ter inzage. De stukken kunnen worden ingezien in het gemeentehuis van Oldambt, Johan Modastraat 6 te Winschoten op werkdagen tussen 8.30 en 12.30 uur. Tevens kan een mondelinge toelichting worden verkregen.  
 
Verder is het ontwerpbestemmingsplan digitaal beschikbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt het ontwerpbestemmingsplan raadplegen door bij het tabblad ID de plancode in te vullen. De plancode van het ontwerp bestemmingsplan is: NL.IMRO.1895.02BP5002-0301. Ook de planbestanden zijn hier digitaal te raadplegen.
 
Een ieder kan gedurende de termijn van ter inzage ligging schriftelijk een zienswijze indienen tegen het bestemmingsplan bij de gemeenteraad van de gemeente Oldambt, Postbus 175, 9670 AD Winschoten. Ook het indienen van een mondelinge zienswijze is mogelijk. Hiervoor kunt u contact opnemen met het cluster Ruimtelijke Ontwikkeling via het telefoonnummer (0597) 48 24 11.
 
Naar boven