Ontwerpwijzigingsplan Muntstraat 11 te Huissen
Logo Lingewaard
 
Burgemeester en wethouders van Lingewaard maken, gelet op artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het volgende ontwerpwijzigingsplan ter inzage ligt:
 
Muntstraat 11 te Huissen
 
In dit wijzigingsplan wordt de agrarische bestemming van het perceel aan de Muntstraat 11 in Huissen gedeeltelijk gewijzigd naar Wonen. Binnen deze bestemming is een extra bouwvlak toegevoegd teneinde de nieuwbouw van een extra woning mogelijk te maken. Dit ter compensatie van de sloop van de agrarische opstallen. Het deel dat dit niet naar wonen wordt gewijzigd zal worden gewijzigd in agrarisch zonder bouwmogelijkheden.
 
Het ontwerpwijzigingsplan Muntstraat 11 te Huissen met bijbehorende stukken wordt voor een ieder met ingang van donderdag 27 augustus 2015 gedurende zes weken op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:
 
  • -
    Het digitale ontwerpwijzigingsplan kunt u raadplegen op de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl(onder planidentificatienummer NL.IMRO.1705.142-ON01);
  • -
    Het ontwerpwijzigingsplan is digitaal in te zien op de website van de gemeente Lingewaard (www.lingewaard.nl onder wonen →actueel →bekendmakingen → bestemmingsplannen → naam wijzigingsplan opzoeken);
  • -
    Zowel het digitale als analoge ontwerpwijzigingsplan ligt ter inzage bij het Klant Contact Centrum van de gemeente Lingewaard aan de Kinkelenburglaan 6 in Bemmel. Buiten de openingstijden kunnen de stukken worden ingezien na een afspraak met het Klant Contact Centrum op telefoonnummer (026) 32 60 111.
     
Belanghebbenden die het niet eens zijn met (onderdelen van) het ontwerpwijzigingsplan kunnen binnen de termijn van terinzagelegging schriftelijk of mondeling hun zienswijze kenbaar maken aan het college van Burgemeester en wethouders van de gemeente Lingewaard, Postbus 15, 6680 AA Bemmel. Degene die een mondelinge zienswijze kenbaar wil maken, kan contact opnemen met Erik Dekkers, team Ruimtelijk Beleid op telefoonnummer (026) 32 60 472.
 
 
Bemmel, 26-08-2015
Naar boven