Kennisgeving beschikking Wet algemene bepalingen omgevingsrecht Uitgebreide voorbereidingsprocedure
Logo Omgevingsdienst Flevoland & Gooi en Vechtstreek
Gedeputeerde Staten van Flevoland maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht vergunning hebben verleend:
 
Voor : het veranderen van de inrichting en het reviseren van de bestaande vergunning
Aanvrager : Varkenshouderij BELA B.V.
Locatie : Gemaalweg 15 te Rutten
Datum besluit : 13 augustus 2015
 
De aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken liggen vanaf donderdag 20 augustus 2015 tot en met woensdag 30 september 2015 op de volgende plaatsen en tijden; 
  • 1.
    in het gemeentehuis van de gemeente Noordoostpolder, Harmen Visserplein 1 te Emmeloord op werkdagen tijdens kantooruren;
  • 2.
    bij de Omgevingsdienst Flevoland & Gooi en Vechtstreek, Botter 14-15 te Lelystad op werkdagen tijdens kantooruren;
 
Tevens zal de beschikking voor een ieder toegankelijk zijn via de website http://www.ofgv.nl/beschikkingen/.
 
De beschikking is ten opzichte van de ontwerp beschikking niet gewijzigd.
 
Tegen de beschikking kan vanaf vrijdag 21 augustus 2015 tot en met donderdag 1 oktober 2015 beroep worden ingesteld door:
  • 1.
    Degenen die zienswijzen hebben ingebracht tegen de ontwerp beschikking.
  • 2.
    De adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen over de ontwerp beschikking.
  • 3.
    Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerp beschikking.
  • 4.
    Degenen die een zienswijze willen inbrengen tegen de wijzigingen die bij het nemen van het besluit ten opzichte van het ontwerp zijn aangebracht.
 
De beschikking wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. De beschikking wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist. Het beroepsschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de Rechtbank Midden-Nederland, afdeling Bestuursrecht, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht. Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden-Nederland, afdeling Bestuursrecht, o.v.v. voorlopige voorzieningen, postbus 16005, 3500 DA Utrecht. Voor de indiening van een beroepschrift en een verzoekschrift is een griffierecht verschuldigd. Voor meer informatie over de procedure en de eventuele bijkomende kosten verwijzen wij u naar de gemeentelijke website.
 
Naar boven