Ontwerpwijzigingsplan Dorpsstraat 48 te Hoorn, Terschelling
Logo Terschelling
Op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening ligt met ingang van vrijdag 21 augustus 2015 het ontwerpwijzigingsplan Dorpsstraat 48 te Hoorn ter inzage. Het plan heeft betrekking op het toekennen van een bouwvlak op perceel Dorpsstraat 48 zodat de bouw van één woning mogelijk gemaakt wordt (plan ID: NL.IMRO.0093.WP2015HRNDORPSST48‐ON01).
 
Het ontwerp ligt vanaf vrijdag 21 augustus 2015 t/m donderdag 1 oktober 2015 ter inzage in de informatieruimte van het gemeentehuis (Burgemeester van Heusdenweg 10A, 8881EB, West-Terschelling). U kunt het plan ook raadplegen op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/ of via de gemeentelijke website http://www.terschelling.nl/ onder actueel/bekendmakingen. Tegen vergoeding kan een afschrift van het ontwerp worden gevraagd op het gemeentehuis. De authentieke planbestanden zijn te vinden via http://wro.leeuwarden.nl/terschelling/.
 
Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder zienswijzen over het ontwerp bij het college van burgemeester en wethouders naar voren brengen. Dit kan door het sturen van een brief aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Terschelling, Postbus 14, 8880 AA West-Terschelling.
 
Ook kan mondeling een zienswijze kenbaar worden gemaakt. U kan hiervoor een afspraak maken met Arjen Kuijt via telefoonnummer 0562-446244. Om termijnoverschrijding te voorkomen wordt geadviseerd om minimaal twee weken voor het verlopen van de ter inzage termijn een afspraak te maken voor het indienen van een mondelinge zienswijze.
Naar boven