Ontwerpwijzigingsplan 'Jeugdspeelpark Sandelingen-Ambacht'
Logo Hendrik-Ido-Ambacht
Burgemeester en wethouders van de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht maken op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat vanaf maandag 24 augustus 2015 tot maandag 5 oktober 2015 het ontwerpwijzigingsplan 'Jeugdspeelpark Sandelingen-Ambacht' met plan-identificatienummer: NL.IMRO.0531.bp04Jeugdspeelwp01-2001 ter inzage ligt.
Ontwerpwijzigingsplan
Het bestuur van het Jeugdspeelpark heeft de wens om te verhuizen naar het recreatiegebied Sandelingen-Ambacht. Op die locatie is namelijk meer ruimte beschikbaar en is het mogelijk om een breder aanbod te creëren. Daarnaast wordt ook de recreatieve functie van het recreatiegebied Sandelingen-Ambacht voorzien van een impuls. Om deze ontwikkeling mogelijk te maken moet het vigerende bestemmingsplan 'Landelijk Gebied Sandelingen-Ambacht' worden aangepast. Hiervoor zijn in dit bestemmingsplan verschillende wijzigingsregels opgenomen. Binnen deze wijzigingsregels heeft het college het wijzigingsplan 'Jeugdspeelpark Sandelingen-Ambacht' voorbereid en de diverse benodigde onderzoeken uitgevoerd. Dit wijzigingsplan maakt de realisatie van het jeugdspeelpark planologisch mogelijk.
Stukken ter inzage
Van maandag 24 augustus 2015 tot maandag 5 oktober 2015 ligt het ontwerpwijzigingsplan 'Jeugdspeelpark Sandelingen-Ambacht', inclusief de onderliggende stukken ter inzage. U kunt de betreffende stukken vinden op de volgende locaties:
- De bronbestanden van het ontwerpwijzigingsplan zijn geplaatst op http://ro.h-i-ambacht.nl/0531/604309B7-2746-4BBC-863A-559261860F9A/
- Op de website www.ruimtelijkeplannen.nl is het digitale wijzigingsplan als ontwerp geplaatst. Dit kunt u vinden via het plan-identificatienummer NL.IMRO.0531.bp04Jeugdspeelwp-2001.
- Een pdf-versie van het ontwerpwijzigingsplan hebben wij geplaatst op de gemeentelijke website www.h-i-ambacht.nl/jsp.
- De papieren versie van de stukken is tijdens de openingsuren in te zien in de hal van het gemeentehuis, Weteringsingel 1 te Hendrik-Ido-Ambacht.
Indienen van zienswijzen
Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden zienswijzen indienen over het ontwerpwijzigingsplan 'Jeugdspeelpark Sandelingen-Ambacht'. Een zienswijze moet uiterlijk 4 oktober 2015 schriftelijk ingediend worden bij het college van burgemeester en wethouders van Hendrik-Ido-Ambacht, Postbus 34, 3340 AA te Hendrik-Ido-Ambacht.
Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u uiterlijk 11 september 2015 een afspraak maken met dhr. R. Veeke van de afdeling Beleid en Ontwikkeling op telefoonnummer (078) 770 2616.
 
Naar boven