Ontwerp omgevingsvergunning Bijenstallen Oostvlietpolder (ten oosten van tuinvereniging Roomburg)
Logo Leiden
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Leiden maakt bekend dat met ingang van 20 augustus 2015 de ontwerp omgevingsvergunning ‘Bijenstallen Oostvlietpolder (ten oosten van tuinvereniging Roomburg)’, NL.IMRO.0546.OV00069-0201, tezamen met de bijbehorende ruimtelijke onderbouwing en de ontwerp verklaring van geen bedenkingen (vvgb) van de raad voor een periode van zes weken ter inzage ligt.
Toelichting
De ontwerp omgevingsvergunning betreft een nieuw te bouwen bijenstal ten oosten van tuinvereniging Roomburg. De nieuw te bouwen bijenstal heeft een grondoppervlakte van 32 m2 en bestaat uit een grote ruimte met bijenplanken, een opslagruimte voor de imkers en een educatieve ruimte. Het gebouw is maximaal 2,5 meter hoog. Het gebouw wordt afgewerkt met een groen dak.
Ter inzage
Het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken ligt vanaf donderdag 20 augustus 2015 tot en met 30 september 2015 ter inzage. De stukken zijn digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl en in pdf op www.leiden.nl/uitgebreidewaboprocedures. Gedurende de inzagetermijn kunnen in het atrium van het Stadhuis en in het Stadsbouwhuis de papieren stukken worden ingezien.
Zienswijzen
Gedurende de inzagetermijn kan een ieder zijn of haar zienswijze op de ontwerp omgevingsvergunning en de ontwerp verklaring van geen bedenkingen indienen bij het college van B&W van de gemeente Leiden (ter attentie van het Cluster Stedelijke Ontwikkeling, Team Ruimtelijke Ontwikkeling, Postbus 9100, 2300 PC Leiden, o.v.v. ‘zienswijze omgevingsvergunning ‘Bijenstallen Oostvlietpolder (ten oosten van tuinvereniging Roomburg)’. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via het secretariaat van het Team Ruimtelijke Ontwikkeling, tel. 14 071.
Informatie
Nadere informatie kunt u inwinnen bij het servicepunt Bouwen en Wonen, Langegracht 72, Leiden. Openingstijden en overige contactgegevens zijn te vinden via www.leiden.nl/contact. De gemeente Leiden is op werkdagen bereikbaar via tel. 14 071.
Naar boven