Watervergunning aan Lubrizol Advance Materials Resin BV voor het brengen (lozen) van stoffen in het Zeehavenkanaal te Delfzijl, Rijkswaterstaat

KENNISGEVING

Besluit Waterwet

De Minister van Infrastructuur en Milieu heeft beschikt op een aanvraag voor een watervergunning aan Lubrizol Advance Materials Resin BV.

Deze watervergunning betreft het brengen (lozen) van stoffen in het Zeehavenkanaal te Delfzijl.

Terinzagelegging

Het besluit met bijbehorende stukken ligt van 26 augustus 2015 tot en met 6 oktober 2015 ter inzage:

  • bij Rijkswaterstaat, Zuidersingel 3 te Leeuwarden, op werkdagen tijdens kantooruren, alsmede buiten deze uren na vooraf gemaakte telefonische afspraak met mevrouw A. Blom of de heer H. Slomp via nummer 058 – 234 43 44;

  • op het gemeentehuis van de gemeente Delfzijl, Johan van den Kornputplein 10 te Delfzijl, op werkdagen tijdens kantooruren, en buiten kantooruren na telefonische afspraak via nummer 0596 – 63 97 00.

Tevens is het besluit te vinden in de Staatscourant: https://www.officielebekendmakingen.nl/staatscourant.

Beroep

Belanghebbenden kunnen gedurende de periode van terinzagelegging tegen dit besluit beroep instellen bij de rechtbank binnen het rechtsgebied waar de belanghebbende, of zijn onderneming, zijn woon- of vestigingsplaats heeft.

Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijze over het ontwerp van dit besluit naar voren heeft gebracht.

Het beroepschrift dient te zijn ondertekend en ten minste het volgende te bevatten:

  • a. de naam en het adres van de indiener;

  • b. de dagtekening;

  • c. een vermelding van de datum en het nummer of kenmerk van het besluit waartegen het beroep zich richt;

  • d. een opgave van de redenen waarom men zich met het besluit niet kan verenigen.

Voorlopige voorziening

Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Dat betekent dat het besluit blijft gelden in de tijd dat uw beroepschrift in behandeling is. Als u dit niet wilt, bijvoorbeeld omdat het besluit onherstelbare gevolgen heeft voor u, dan kunt u een verzoek om voorlopige voorziening indienen.

De Minister van Infrastructuur en Milieu, namens deze, het hoofd van de afdeling Vergunningverlening, Rijkswaterstaat Noord-Nederland, J.M. Weststeijn

Naar boven