Ontwerpbestemmingsplan Herziening Koemeersdijk 35 Wintelre
Logo Eersel
Burgemeester en wethouders van Eersel maken op basis van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Herziening Koemeersdijk 35 Wintelre met ingang van 27 augustus 2015 gedurende 6 weken ter inzage ligt in het gemeentehuis. Het ontwerp met bijbehorende stukken is digitaal in te zien op www.eersel.nl/ruimtelijkeplannen en op www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer NL.IMRO.0770.BPBkoe350047-ONTW.
Waar gaat het bestemmingsplan over?
Het bestemmingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor de bouw van een (Ruimte voor ruimte) woning op het adres Koemeersdijk 35 in Wintelre
Wilt u een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken?
Binnen de genoemde termijn kan een ieder schriftelijk (niet per e-mail) een zienswijze op het ontwerp kenbaar maken bij de gemeenteraad, postbus 12, 5520 AA Eersel. U kunt ook mondeling uw zienswijze kenbaar maken; u moet dan -ook binnen de genoemde termijn- contact opnemen met de heer J.J.M. van Dooren, afdeling Ontwikkeling, team Ruimte, te bereiken via (0497) 531 300.
Hogere grenswaarde Wet geluidhinder
Voor de bouw van de woning is een hogere grenswaarde op basis van de Wet geluihinder noodzakelijk. De ontwerpbeschikking ligt tegelijk met het ontwerpbestemmingsplan ter inzage.
Wilt u een zienswijze over de vast te stellen hogere grenswaarde kenbaar maken?
Binnen de genoemde termijn kan een ieder schriftelijk (niet per e-mail) een zienswijze op de ontwerpbeschikking hogere grenswaarde kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 12, 5520 AA Eersel. U kunt ook mondeling uw zienswijze kenbaar maken; u moet dan -ook binnen de genoemde termijn- contact opnemen met de heer A.W. Bakker, afdeling Dienstverlening, team Vergunningen en/of de heer J.J.M. van Dooren, afdeling Ontwikkeling, team Ruimte, beiden te bereiken via (0497) 531 300.
Naar boven