Ontwerpbestemmingsplan ‘Nijmegen Dukenburg - 13 (Meijhorst 60-10)’, Nijmegen
Logo Nijmegen
Burgemeester en wethouders van de gemeente Nijmegen zijn voornemens om, met toepassing van artikel 3.1 van de Wet ruimtelijke ordening, het ontwerpbestemmingsplan Nijmegen Dukenburg - 13 (Meijhorst 60-10) aan de gemeenteraad ter vaststelling voor te leggen.
Het plangebied ligt centraal in stadsdeel Dukenburg in de wijk Meijhorst. De aanleiding voor het bestemmingsplan vormt een tegemoetkoming in planschade in natura in de vorm van herstel van de oude planologische mogelijkheden zoals opgenomen in het voormalige bestemmingsplan Meijhorst 1986. In het vigerende bestemmingsplan Nijmegen Dukenburg zijn de mogelijkheid van het opbouwen van een extra bouwlaag en de realisatie van een tweede kantoorpand op het perceel komen te vervallen. Het nieuwe plan herstelt de bouw- en gebruiksmogelijkheden van het perceel.
Inzage
Het plan, met de bijbehorende stukken, ligt gedurende zes weken (met ingang van donderdag 20 augustus 2015 tot en met woensdag 30 september 2015 ter inzage bij de Informatiebalie in de Stadswinkel, Mariënburg 75 te Nijmegen.
Het digitale bestemmingsplan is te raadplegen op de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0268.BP4013-ON01
De bronbestanden zijn beschikbaar via:
Daarnaast is het plan als pdf bestand te raadplegen op de gemeentelijke website:
Zienswijze
In de periode van donderdag 20 augustus 2015 tot en met woensdag 30 september 2015 kan eenieder een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad, t.a.v. de afdeling Projectmanagement en Ruimtelijke Kwaliteit (bureau PK30), Postbus 9105, 6500 HG Nijmegen.
Het is niet mogelijk om per mail een zienswijze in te dienen.
Naar boven