Ontwerp-bestemmingsplan Heerenveen-Wederik
Logo Heerenveen
Burgemeester en wethouders van Heerenveen maken bekend dat met ingang van donderdag 20 augustus 2015, gedurende 6 weken, voor iedereen ter inzage ligt het ontwerp-bestemmingsplan Heerenveen-Wederik, met bijbehorende stukken.
Ontwerp-bestemmingsplan
Het plangebied ligt in de wijk De Greiden in Heerenveen, ten oosten van de Haskeruitgang en ten noorden van de Muntflats. Het ontwerp-bestemmingsplan regelt globaal de vervanging van 48, in twee lagen gestapelde, appartementen (Wederik nummers 2 t/m 96) door 36 gezinswoningen en de herinrichting van de ruimte rondom de woningen.
Inzage
Het ontwerp-bestemmingsplan kan worden ingezien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u het tabblad "Bestemmingsplannen", waarna u de mogelijkheid heeft het ontwerp-bestemmingsplan en de bijbehorende stukken op te roepen via het invullen van de locatie, de naam of het planid-nummer (NL.IMRO.0074.BPNwederikHV-OW01) van het ontwerp-bestemmingsplan.  
Het ontwerp-bestemmingsplan en de bijbehorende stukken kunnen tevens gedurende de hiervoor genoemde termijn, tijdens openingsuren, worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis, Crackstraat 2 te Heerenveen.
Zienswijzen
Gedurende de termijn van ter inzage ligging kan iedereen zowel schriftelijk als mondeling zienswijzen indienen op het ontwerp-bestemmingsplan.
Schriftelijk
Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Heerenveen, Postbus 15.000, 8440 GA HEERENVEEN.
Een zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam/handtekening en adres van de indiener, datum en redenen van de zienswijze.
Mondeling
m mondelinge zienswijzen in te dienen kan tijdens kantooruren contact worden opgenomen met de heer Gerrit Haanstra, telefoon 0513-617740.
Naar boven