Logo Wierden
Ontwerpbestemmingsplan Wierden-dorp, herziening Kruissteenweg 130, Wierden

Voor de ontwikkeling van het perceel Kruissteenweg 130 in Wierden is een nieuw bestemmingsplan opgesteld. Met dit nieuwe bestemmingsplan verdwijnt de bestemming “Bedrijf”. Hiervoor in de plaats komt de bestemming “Wonen”. Na sloop van de bestaande bedrijfsbebouwing mogen op het perceel levensloopgeschikte woningen worden gebouwd.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan staat vanaf 4 februari 2015 op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0189.BP2014000004-ON01. Daarnaast ligt het ontwerpbestemmingsplan vanaf 5 februari 2015 gedurende zes weken ter inzage bij het loket Bouwen en wonen in het gemeentehuis.

Zienswijze indienen

Tijdens de periode dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kunt u hiertegen een zienswijze indienen. Dit kan op een aantal manieren:

  • Schriftelijk door uw zienswijze te richten aan “gemeente Wierden, college van burgemeester en wethouders, postbus 43, 7640 AA Wierden”

  • Digitaal via de website (www.wierden.nl/zienswijze)

  • Mondeling door een afspraak te maken bij het loket Bouwen en wonen

Vervolgprocedure

Na verwerking van zienswijzen wordt het plan (eventueel gewijzigd) vastgesteld. Als het zover is, kunt u dat lezen in de wekelijkse advertentie van de gemeente in de Driehoek en op de website van de gemeente.

Meer weten?

Als u vragen heeft over het ontwerpbestemmingsplan, dan kunt u terecht bij het loket Bouwen en wonen in het gemeentehuis.

Naar boven