Verleende omgevingsvergunning Winsumerstraatweg 7 in Winsum
Logo Winsum
Burgemeester en wethouders van Winsum maken op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend zij op 12 augustus 2015 een omgevingsvergunning hebben verleend voor het bouwen van een ligboxenstal, het vervangen van de kalverschuur en vervangen van de dakconstructie van 2 stallen op het perceel Winsumerstraatweg 7 in Winsum.
 
Het ontwerpbesluit heeft gedurende zes weken ter inzage gelegen; van deze gelegenheid tot het indienen van zienswijzen is geen gebruik gemaakt. De verleende omgevingsvergunning met bijbehorende stukken zijn van 19 augustus t/m 30 september 2015 in te zien bij het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis van Winsum. De omgevingsvergunning is ook te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl, onder IMRO-nummer: NL.IMRO.0053.OMGBG2015INBR3-VA01.
 
 
Beroepschrift/verzoek om voorlopige voorziening
Tijdens bovengenoemde inzagetermijn bestaat de mogelijkheid een schriftelijk beroepschrift in te dienen bij de Rechtbank Noord-Nederland, sectie Bestuursrecht, locatie Groningen, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Deze mogelijkheid staat open voor belanghebbenden:
  • 1.
    die tijdig hun zienswijzen bij het college van burgemeester en wethouders naar voren hebben gebracht;
  • 2.
    aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen of niet tijdig zienswijzen bij het college van burgemeester en wethouders naar voren hebben gebracht.
 
De omgevingsvergunning treedt in werking met ingang van 1 oktober 2015. Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op. Degene die beroep heeft ingesteld kan bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank om een voorlopige voorziening vragen. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.
 
Naar boven