Vooraankondiging en inspraakprocedure bestemmingsplan ‘Meppel –Oevers E 2015’
Logo Meppel
In overeenstemming met artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening en de gemeentelijke inspraakverordening geven burgemeester en wethouders van Meppel kennis dat zij een nieuw bestemmingsplan voorbereiden voor de woon-werk locatie Oevers E en de aangrenzende begraafplaats en kuikenbroederij.
Het plangebied wordt globaal begrensd door de Zomerdijk, de Handelsweg, de N375 en de oostzijde van de kuikenbroederij van Probroed & Sloot. Het bestemmingsplan biedt een actuele en versoepelde regeling voor de woon-werk locatie Oevers E en voor de begraafplaats en de kuikenbroederij tevens een actuele regeling.
Waar kunt u het bestemmingsplan inzien?
Het voorontwerp van het bestemmingsplan ‘Meppel – Oever E 2015’ ligt ter inzage van 20 augustus 2015 tot en met 30 september 2015 op het Stadskantoor van Meppel, Grote Oever 26 te Meppel.
Het plan (verbeelding, regels, toelichting en bijlagen) is tevens digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl of www.meppel.nl/bestemmingsplannen. Het bestemmingsplan heeft de planidentificatie ‘NL.IMRO.0119.OeversE2015.BPA1’.
Hoe kunt u uw inspraakreactie kenbaar maken?
Op grond van artikel 1.3.1 lid 2 van het Besluit ruimtelijke ordening wordt vermeld dat op dit moment de gelegenheid wordt geboden een inspraakreactie op grond van de gemeentelijke inspraakverordening over dit voornemen naar voren te brengen. Gedurende de periode van terinzagelegging kunt u reageren op het plan.
Inspraakreacties kunt u indienen bij burgemeester en wethouders (Postbus 501, 7940 AM Meppel). Tevens bestaat de mogelijkheid voor een mondelinge zienswijze. Dit dient nadrukkelijk te worden vermeld en van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt. Hiervoor kunt u contact opnemen met het loket Bouwen & Wonen via het telefoonnummer 14 0522.
In loopavond
Op dinsdag 8 september wordt tussen 19:30 en 20:30 een inloopavond gehouden voor belangstellenden in de raadzaal van het Stadskantoor (Grote Oever 26). Tijdens deze avond kan het bestemmingsplan worden ingezien en kunnen vragen worden gesteld.
Meppel, 19 augustus 201 5
Burgemeester en Wethouders van Meppel.
Naar boven