Kennisgeving verleende omgevingsvergunning, Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, omzetten van het gebruik van de huidige bedrijfswoning naar plattelandswoning, Peschweg 6, Meerlo
Logo Horst aan de Maas
Kennisgeving verleende omgevingsvergunning
Wet algemene bepalingen omgevingsrecht
Uitgebreide voorbereidingsprocedure
 
Plattelandswoning aan de Peschweg 6 te Meerlo
 
Burgemeester en wethouders van gemeente Horst aan de Maas maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht vergunning hebben verleend voor het afwijken van de beheersverordening “Buitengebied Meerlo” voor. het omzetten van het gebruik van de huidige bedrijfswoning naar plattelandswoning aan de Peschweg 6 te Meerlo.
 
De aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 21 augustus 2015 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis te Horst. De stukken zijn in te zien elke werkdag van 08.00 tot 17.00 uur en maandagavond van 17.00 tot 20.00 uur en zijn tevens te raadplegen op onze website, www.horstaandemaas.nl..
 
Tijdens deze periode van terinzagelegging, kunnen belanghebbenden die zienswijze hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit, of die kunnen aantonen redelijkerwijs niet tot het inbrengen van zienswijzen in staat te zijn geweest, beroep instellen bij de rechtbank Roermond, Postbus 950, 6040 AZ Roermond. Wanneer er sprake is van een spoedeisend belang kan daarnaast een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de Voorzieningenrechter van deze rechtbank. Aan deze procedure zijn kosten verbonden.
 
Horst, 20 augustus 2015
 
Burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas,
 
ir. C.H.C. van Rooij, burgemeester
Drs. J. van der Noordt MMO, secretaris
 
Naar boven