Logo Amsterdam
Kennisgeving omgevingsvergunning met projectafwijking, verplaatsing bedrijfsvaartuig van Oudeschans 114K naar Houtkopersburgwal t.o. 22, Amsterdam

Burgemeester en wethouders van Amsterdam maken bekend dat zij op 29 januari 2015 een omgevingsvergunning NL.IMRO.0363.A1504PBSTD-VG01 voor de verplaatsing van een bedrijfsvaartuig van Oudeschans 114K naar Houtkopersburgwal t.o. 22 hebben verleend.

De aanvraag heeft betrekking op het verplaatsen van het bedrijfsvaartuig aan de Oudeschans naar de Houtkopersburgwal, waar het ruimte maakt voor een woonboot, die nu is gelegen ter hoogte van het nautische knelpunt in de Snoekjesgracht.

De aanvraag is in strijd met het geldende bestemmingsplan Water wat betreft het toegestane aantal ligplaatsen binnen het aanduidingsvlak, dat als gevolg van de verplaatsing met één wordt overschreden.

De verleende vergunning wijkt niet af van de ontwerpomgevingsvergunning.

Ter inzage

De omgevingsvergunning ligt van 30 januari 2015 tot en met 12 maart 2015 ter inzage bij:

Van 31 januari 2015 tot en met 13 maart 2015 kunnen belanghebbenden die tegen de ontwerpomgevingsvergunning een zienswijze hebben kenbaar gemaakt, dan wel belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze kenbaar te maken, beroep instellen bij de Rechtbank Amsterdam, Sector bestuursrecht, Postbus 75850, 1070 AW Amsterdam.

Beroepschriften kunnen ook digitaal worden ingediend. Dat kan via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor dient u wel te beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

Amsterdam, 29 januari 2015

Burgemeester en wethouders van Amsterdam

Naar boven