Onherroepelijk bestemmingsplan Lemoine, Emst
Logo Epe
Burgemeester en wethouders van Epe maken bekend dat het bestemmingsplan Lemoine, Emst onherroepelijk is geworden. Dit bestemmingsplan bevat de juridisch-planologische regeling voor de herziening van het bestemmingsplan Bedrijventerrein Eekterveld voor de realisatie van een parkeerterrein voor het personeel van Le Moine Holland B.V. en de daarvoor benodigde bos- en natuurcompensatie.
 
De gemeenteraad heeft in zijn vergadering van 2 april 2015 het bestemmingsplan Lemoine, Emst vastgesteld. Het bestemmingsplan heeft daarna met ingang van 13 mei 2015 zes weken voor een ieder ter inzage gelegen. Tegen de vaststelling is geen beroep ingesteld bij de Raad van State. Het bestemmingsplan is daarmee per 24 juni 2015 onherroepelijk geworden.
 
U kunt dit bestemmingsplan inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’, vervolgens kunt u het bestemmingsplan oproepen op het scherm door bijvoorbeeld uw adres in te typen of in te zoomen op de kaart.
U kunt ook de plan-ID ingeven: NL.IMRO.0232.VAA019Lemoine-VBP1 of deze link gebruiken: www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0232.VAA019Lemoine-VBP1
 
Het onherroepelijke bestemmingsplan ligt permanent ter inzage op werkdagen van 08.00 – 12.00 uur (op woensdag van 8.00 – 17.00 uur, op woensdag na 17.00 uur op afspraak) bij de Publiekswinkel in het gemeentehuis te Epe. Het bestemmingsplan is ook in te zien via www.epe.nl, onder ‘Bouwen en Wonen’.
 
 
Naar boven