Bekendmaking m.e.r.-beoordelingsbesluit Sint Annaweg 54 te Hedel (gemeente Maasdriel)
Logo Maasdriel
Burgemeester en wethouders van gemeente Maasdriel maken overeenkomstig artikel 7.17 eerste lid van de Wet Milieubeheer bekend dat voor de voorbereiding van een besluit op een aanvraag om een vergunning ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), gericht op een vormverandering van het agrarisch bouwperceel aan de Sint Annaweg 54 te Hedel ten behoeve van het realisatie van een pluimveestal, er geen milieueffectrapport hoeft te worden opgesteld.
Aanmeldingsnotitie
Op basis van het bepaalde in de Wet milieubeheer en het Besluit milieu-effectrapportage is de voorgenomen activiteit m.e.r.-beoordelingsplichtig. Uit toetsing van de door de initiatiefnemer verstrekte m.e.r.-aanmeldingsnotitie, ingediend door Van Westreenen, volgt dat er geen belangrijke nadelige gevolgen voor het milieu te verwachten zijn. Het college heeft daarom op 11 augustus 2015 besloten dat er daarom geen milieueffectrapport opgesteld hoeft te worden.
Inz ien
Van 20 augustus 2015 tot en met 30 september 2015 ligt het besluit en de aanmeldingsnotitie m.e.r.-beoordelingsplicht tijdens openingstijden ter inzage in het gemeentehuis te Kerkdriel, Kerkstraat 45.
Re ageren
Dit besluit moet worden aangemerkt als een voorbereidingsbesluit als bedoeld in artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht en is niet vatbaar voor bezwaar of beroep, tenzij deze beslissing de belanghebbende los van het voor te bereiden besluit rechtstreeks in zijn belang treft. Deze belanghebbenden kunnen binnen de bovenstaande termijn een bezwaarschrift indienen bij burgemeester en wethouders van de gemeente Maasdriel, Postbus 10.000, 5330 GA, Kerkdriel. Andere belanghebbenden kunnen gebruik maken van het rechtsmiddel dat geboden wordt in het kader van de procedure voor het verlenen van een vergunning ingevolge de Wabo voor de betreffende activiteit.
Meer informatie
Bel of mail de gemeente en vraag naar B. van Avezaath.
Naar boven