Gemeente Borger-Odoorn, Ellertshaar, Ontwerp, Bestemmingsplan"Buitengebied, Ellertsweg ongenummerd.
Logo Borger-Odoorn
 
Burgemeester en wethouders van Borger-Odoorn maken bekend dat het ontwerp bestemmingsplan ‘Buitengebied, Ellertsweg ongenummerd Ellertshaar’ van 20 augustus 2015 tot en met 30 september 2015 ter inzage ligt.
Aan de Ellertsweg 4/4a en Ellertsweg 6 in Ellertshaar bevindt zich een recreatiebedrijf. De eigenaar van dit bedrijf heeft de wens de schuur aan de overzijde van de weg een recreatieve vervolgfunctie te geven. Dit in de vorm van een recreatiewoning voor maximaal zes personen. Met het bestemmingsplan wordt deze ontwikkeling mogelijk gemaakt.
Het bestemmingsplan is in te zien via de gemeentelijke website (onder Nieuws > Ter inzage) en op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn= NL.IMRO.1681.00BP0043-OW01 of in het Klantcontactcentrum.
Desgevraagd kan het bestemmingsplan ten minste gedurende drie aaneengesloten uren per week buiten de openingstijden worden ingezien. Maak daarvoor een afspraak met het Klantcontactcentrum.
Gedurende de termijn van de terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad, Postbus 3, 7875 ZG Exloo.
Naar boven