Bekendmaking terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied 2009, herziening Postelsedijk 15-17/Grensweg ong.”
Logo Reusel-De Mierden
Burgemeester en wethouders van de gemeente Reusel-De Mierden maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) en afdeling 3:4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied 2009, herziening Postelsedijk 15-17/Grensweg ong.” van 31 augustus tot en met 12 oktober 2015 ter inzage ligt.
Inhoud
Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op:
  • een vergroting van het bouwvlak voor een nieuwe bewaaraccommodatie, overslagruimte en waterzuiveringsinstallatie op Postelsedijk 15-17 in Reusel;
  • een opslag voor grond, vaste mest en restproducten op een perceel aan de Grensweg ong. in Reusel.
Het ontwerpbestemmingsplan bestaat uit een toelichting, planregels en verbeelding.
Geen vaststelling exploitatieplan
De gemeenteraad is verplicht om tegelijk met het bestemmingsplan een exploitatieplan vast te stellen (artikel 6.12 Wro). Burgemeester en wethouders zijn een anterieure overeenkomst aangegaan, zodat het vaststellen van een exploitatieplan niet nodig is.
I nzage
Het ontwerpbesluit en het ontwerpbestemmingsplan liggen ter inzage in de centrale hal van het gemeentehuis. Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur en op dinsdag tot 19.00 uur. Tegen betaling van leges kunt u kopieën krijgen van de ter inzage liggende stukken.
U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook digitaal raadplegen op:
  • de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl;
  • de gemeentelijke website: www.reuseldemierden.nl/bestemmingsplannen.
Het identificatienummer van het ontwerpbestemmingsplan is NL.IMRO.1667.BPBpdijk150023-ON01.
Zienswijzen
Tijdens de ter inzage termijn kan een ieder bij de gemeenteraad een zienswijze naar voren brengen. Dit kan op de volgende manieren:
  • schriftelijk (geen e-mail): de gemeenteraad van Reusel-De Mierden, postbus 11, 5540 AA Reusel;
  • mondeling: na afspraak met de heer N. Arts, telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer (0497) 650 121 of via e-mailadres n.arts@reuseldemierden.nl. De gemeente maakt een kort verslag van de mondelinge zienswijze.
Vragen
Voor het inwinnen van nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer N. Arts. U bereikt hem van maandag tot en met donderdag via het telefoonnummer (0497) 650 021 of via e-mailadres n.arts@reuseldemierden.nl.
 
Reusel, 28 augustus 2015.
 
Burgemeester en wethouders van Reusel-De Mierden,
de secretaris (wnd.) de burgemeester,
J.H.J. Sanders H.A.J. Tuerlings.
Naar boven