Omgevingsvergunning Amstelkade naast nummer 6 in Woerdense Verlaat, Nieuwkoop
Logo Nieuwkoop
Burgemeester en wethouders maken bekend dat een omgevingsvergunning hebben verleend met toepassing van:
artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3° van de Wabo (Wet algemene bepalingen omgevingsrecht) voor:
 
de nieuwbouw van een bedrijfsruimte (registratienummer W-2014-0277) op het perceel Amstelkade, naast nummer 6 in Woerdense Verlaat, kadastraal bekend gemeente: Nieuwkoop, sectie: H, nummer 1411. De afwijking van het bestemmingsplan is noodzakelijk omdat de maximale bouwhoogte van 7 meter wordt overschreden met 64 centimeter, de minimale afstand van 9 meter tussen de voorgevel tot de voorste erfgrens wordt overschreden met 4 meter en de minimale afstand van 5 meter tussen de bebouwing en de zijdelingse perceelsgrens wordt overschreden omdat op de zijdelingse perceelsgrens wordt gebouwd.
 
De op het plan betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 4 juni 2015 zes weken voor een ieder ter inzage in het Klantcontactcentrum van de gemeente Nieuwkoop (voor openingstijden en adresgegevens zie www.nieuwkoop.nl). De ontwerpbeschikking is te bekijken / downloaden op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl en op de gemeentelijke website.
Belanghebbenden kunnen, op grond van artikel 6:8, lid 4, van de Algemene wet bestuursrecht (hierna: Awb) binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd (overeenkomstig artikel 3:44, eerste lid, sub a, van de Awb) een gemotiveerd beroepsschrift indienen bij de Rechtbank in Den Haag. Een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Voor het instellen van beroep is griffierecht verschuldigd.
 
Het beroepschrift moet ondertekend worden en ten minste de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep gericht is en de gronden van het beroep bevatten.
 
Op grond van artikel 8.81 van de Algemene wet bestuursrecht kan een belanghebbende die een beroepschrift heeft ingediend de voorzieningenrechter van de Rechtbank Den Haag (Postbus 20302, 2500 EH DEN HAAG) verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen als onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dit vereist. Voor een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.
Naar boven