Ontwerp-besluit omgevingsvergunning Valkenburgerweg 85 te Voerendaal
Logo Voerendaal
\ Toelichting
 
Het college van burgemeester en wethouders is voornemens om medewerking te verlenen aan een aanvraag om omgevingsvergunning van Loonbedrijf L.G.C.M. Snijders, adres Valkenburgerweg 85, 6367 GT te Voerendaal. De aanvraag heeft betrekking op het afwijken van het bestemmingsplan en het oprichten, veranderen of veranderen van de werking en het in werking hebben van de inrichting bestaande uit de opslag van mest in een mestzak en mestkelder, de opslag en het verwerken van biomassa, het permanent stallen van kampeermiddelen, de vestiging van een bedrijf voor houtbewerking, de verhuur van de werkplaats aan derden voor onderhoud aan (grote) voertuigen en machines van derden en de aanleg van een bluswaterbassin op het adres Valkenburgerweg 85, 6367 GT te Voerendaal;
 
\ Inzageprocedure
 
Het ontwerp-besluit en alle overige bijbehorende documenten liggen met ingang van 20 augustus 2015 overeenkomstig afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht gedurende 6 weken, derhalve tot en met 30 september 2015, ter inzage. De stukken kunnen worden ingezien bij het Klantcontactcentrum van de gemeente aan het Raadhuisplein 1 en zijn tevens elektronisch te raadplegen via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het plan heeft het volgende identificatienummer: NL.IMRO.0986.OVValkburgweg85-ON01.
 
\ Zienswijze
 
Gedurende de genoemde termijn van 6 weken kan eenieder schriftelijk of mondeling een zienswijze tegen het ontwerp-besluit indienen bij het college van burgemeester en wethouders. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan burgemeester en wethouders van Voerendaal, Postbus 23000, 6367 ZG Voerendaal. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met de behandelend ambtenaar.
 
Voerendaal, 19 augustus 2015
 
Naar boven