Ontwerp wijzigingsplan Turfsteker te Haulerwijk
Logo Ooststellingwerf
Besluit genomen door: college van burgemeester en wethouders, 4 augustus 2015
Grondslag: artikel 3.6 lid 1 sub a Wro
Onderwerp: voornemen om het wijzigingsplan Turfsteker te Haulerwijk vast te stellen
Plangebied: Turfsteker te Haulerwijk
Doel plan: Ten noorden van Haulerwijk ligt het bedrijventerrein Haulerwijk. Aan de westzijde van dit terrein ligt een braakliggende kavel die op basis van het geldende bestemmingsplan Bedrijventerreinen een agrarische bestemming heeft. Voor deze kavel is in dat bestemmingsplan een wijzigingsbevoegdheid opgenomen, waarmee de bestemming kan worden gewijzigd ten behoeve van een uitbreiding van het bedrijventerrein.
Ter inzage
U kunt het ontwerp wijzigingsplan Turfsteker te Haulerwijk (planidentificatienummer: NL.IMRO.0085.WPHaulTurfsteker-ON01) met de bijbehorende stukken vanaf 13 augustus tot en met 23 september 2015 inzien tijdens de openingstijden van het gemeentehuis, ’t Oost 11 te Oosterwolde.
Dit wijzigingsplan is digitaal raadpleegbaar en beschikbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl en via de gemeentelijke website www.ooststellingwerf.nl (in Pdf-bestand).
Zienswijze
Gedurende de inzagetermijn kunt u op dit voornemen zowel mondeling als schriftelijk zienswijzen kenbaar maken. Iedereen mag van deze mogelijkheid gebruik maken.
Schriftelijk
Stuur uw zienswijze naar het college van Ooststellingwerf, Postbus 38, 8430 AA Oosterwolde. Vermeld in uw brief het onderwerp: zienswijze ontwerp wijzigingsplan Turfsteker te Haulerwijk.
Mondeling
Voor een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer N. Bootsma van de afdeling Ruimte via (0516) 566 287 of via n.bootsma@ooststellingwerf.nl. Bij hem kunt u ook terecht voor meer informatie over het plan.
Naar boven