Logo Goirle
Ontwerpbestemmingsplan Recreatieve Poort 2015, Goirle

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goirle maakt bekend, dat op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening met ingang van 29 januari 2015 het ontwerpbestemmingsplan Recreatieve Poort 2015 (NL.IMRO.0785.BP2014003Recrpoort-OW01) gedurende zes weken (tot en met 11 maart 2015) voor een ieder ter inzage ligt.

Doel, ligging en begrenzing

Het plan voorziet in de mogelijkheid tot het gewijzigd uitvoeren van de Recreatieve Poort. In het huidige bestemmingsplan is één vrijstaande bedrijfswoning toegestaan. Het voorliggend bestemmingsplan staat één inpandige bedrijfswoning toe. Initiatiefnemer heeft gevraagd om de bedrijfswoning inpandig te mogen realiseren. Daarnaast maakt dit bestemmingsplan de vestiging van een outdoorbedrijf ter plaatse van de Recreatieve Poort mogelijk. Het plangebied omvat het perceel kadastraal bekend gemeente Goirle, sectie C, nummer 832, gelegen op de hoek Turnhoutsebaan/Gorpsbaantje te Goirle. Voor de exacte begrenzing van het plangebied wordt verwezen naar de verbeelding (plankaart).

Ter visie en reageren

Het ontwerpbestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken die redelijkerwijs nodig zijn voor een beoordeling van het ontwerp bestemmingsplan liggen gedurende bovengenoemde termijn ter inzage, op werkdagen van 9.00 tot 12.30, uur in de hal van het gemeentehuis, Oranjeplein 1 te Goirle en kan dan, of na afspraak, worden ingezien.

Het plan is ook raadpleegbaar op de gemeentelijke website: www.goirle.nl onder bestemmings- en wijzigingsplannen/ontwerp en op www.ruimtelijkeplannen.nl

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder over het ontwerpbestemmingsplan zijn zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad van Goirle, naar keuze, op de volgende wijze:

  • * schriftelijk (adres: gemeenteraad van Goirle, postbus 17, 5050 AA Goirle), of

  • * mondeling, na afspraak met de behandelend ambtenaar Joep Horevoorts (telefoon 013-531 06 54) of Theo Li (telefoon 013-531 06 57).

Goirle, 28 januari 2015.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Goirle, de secretaris, J.M. Tromp.

de burgemeester, M.G. Rijsdorp.

Naar boven