Rectificatie voorbereidingsbesluit Woongebruik IJmuiden Oost en Santpoort-Noord
Logo Velsen
Op 9 juli 2015 is de bekendmaking betreffende het voorbereidingsbesluit Woongebruik IJmuiden Oost en Santpoort-Noord gepubliceerd in de Jutter en Hofgeest. Ook had dezelfde tekst op die dag in de Staatscourant moeten verschijnen. Per abuis is deze niet in de Staatscourant gepubliceerd. Vanwege de inwerkingtreding van het voorbereidingsbesluit wordt de tekst opnieuw gepubliceerd in zowel de Jutter en Hofgeest en in de Staatscourant.
Burgemeester en wethouders van Velsen maken ingevolge artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad van Velsen in zijn vergadering van 11 juni 2015 heeft besloten dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor het oostelijk deel van IJmuiden en Santpoort-Noord.
Het besluit treedt daags na publicatie in werking. Dit besluit ziet er op dat het verboden is een woning anders te gebruiken dan bewoning door één huishouden.. Vanaf heden ligt het voorbereidingsbesluit ter inzage bij de bij de afdeling Publiekszaken, gemeente Velsen, Dudokplein 1 te IJmuiden. Tevens is het besluit in te zien op www.velsen.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl met kenmerk NL.IMRO.0453.VB0001WOONGEBRUIK1-R001. Wettelijk is bepaald dat tegen het voorbereidingsbesluit geen bezwaar en beroep kan worden ingesteld.
Naar boven