Ontwerpbestemmingsplan Batadorp en omgeving
Logo Best
Burgemeester en wethouders van de gemeente Best maken bekend dat op grond van artikel 3.8, eerste lid Wet ruimtelijke ordening met ingang van 12 augustus 2015 tot en met 22 september 2015, het ontwerpbestemmingsplan ‘Batdorp en omgeving’ kan worden ingezien tijdens de openingstijden bij de receptie van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Best. Tevens is het ontwerpbestemmingsplan beschikbaar via www.gemeentebest.nl >> bouwen en verbouwen >> bestemmingsplannen >> Batadorp én www.ruimtelijkeplannen.nl.
Het bestemmingsplan is opgesteld ten behoeve van de actualisatie van de geldende plannen. Tevens is rekening gehouden met de cultuurhistorische waarden van Batadorp.
Procedure bestemmingsplan
Gedurende de hiervoor genoemde periode kan een ieder zijn of haar zienswijze naar voren brengen. Een zienswijze kan op twee manieren kenbaar gemaakt worden. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van de gemeente Best, Postbus 50, 5680 AB Best. Het mondeling indienen van een zienswijze is ook mogelijk. Hiertoe dient u tijdig, uiterlijk een week voor het einde van de terinzagelegging, een telefonische afspraak te maken met de behandelend ambtenaar via telefoonnummer 14 0499. Een zienswijze indienen via email is niet mogelijk.
Best, 11 augustus 2015
Burgemeester en wethouders gemeente Best
Naar boven