Voorontwerp bestemmingsplan Amsterdamse Bos 2016
Logo Amstelveen
Burgemeester en wethouders van Amstelveen maken, ingevolge het bepaalde in de gemeentelijke Participatie- en inspraakverordening 2013, bekend dat in de inspraak wordt gebracht het voorontwerp bestemmingsplan Amsterdamse Bos 2016 met de bijbehorende stukken.
Met dit bestemmingsplan wordt beoogd om voor het grondgebied van het Amsterdamse Bos een toekomstbestendig juridisch-planologisch kader te bieden. De ‘omgevingsvergunning in afwijking van het bestemmingsplan Amsterdamse Bos, Bosbaan 8-10’, het bestemmingsplan ‘3e herziening Amsterdamse Bos, Woonschepen’ en het bestemmingsplan ‘1e herziening Amsterdamse Bos A9, Fokkerweg’ worden bestendigd in voorliggend bestemmingsplan.
Ter informatie
Het voorontwerp bestemmingsplan met bijbehorende verbeelding, planregels en toelichting ligt met ingang van 11 augustus 2015 tot en met 11 september 2015 (4 weken) voor een ieder ter inzage.
Het voorontwerp bestemmingsplan is op de volgende wijzen in te zien:
Digitaal
U kunt het digitale voorontwerp bestemmingsplan "Amsterdamse Bos 2016” raadplegen op
  • de landelijke website ruimtelijkeplannen.nl onder
    http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0362.15-VO01
  • en op de gemeentelijke website onder: http://www.amstelveen.nl
Papier
Het papieren voorontwerp bestemmingsplan met bijbehorende stukken liggen gedurende de genoemde termijn ter inzage bij de balie Bouwen en Vergunningen in het raadhuis, Laan Nieuwer Amstel 1 te Amstelveen. Aanmelden via centrale balie (openingstijden balie: maandag tot en met woensdag 8.30–15.30 uur, donderdag 8.30-16.30 uur, vrijdag 8.30-12.30 uur).
Reactie
Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder een reactie betreffende het voorontwerp schriftelijk bij het college van burgemeester en wethouders (postbus 4, 1180 BA Amstelveen) kenbaar maken. Reacties kunnen naar keuze mondeling naar voren worden gebracht. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient u via het centrale nummer 020-5404911 een afspraak te maken met de behandelende ambtenaar. Tevens is het mogelijk om via http://www.ro0362.ropubliceer.nl digitaal te reageren.
Naar boven