Ontwerp bestemmingsplan Bedrijventerrein Breeveld
Logo Woerden
Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan "Bedrijventerrein Breeveld" met de (digitale) planidentificatie "NL.IMRO.0632.bedrterrbreeveld–bOW1" ter inzage ligt vanaf donderdag 6 augustus 2015 tot en met woensdag 16 september 2015. Iedereen kan tijdens deze 6 weken schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen.
Plangebied en Doel
Doel van het plan is om vestiging van het Woerdense bedrijf Blueprint op de locatie bedrijventerrein Breeveld mogelijk te maken. Op dit moment geldt nog de beheersverordening die op deze plek alleen een carrosseriebedrijf mogelijk maakt. Omdat het in de lijn der verwachting ligt dat er op deze plek ooit nog een carrosseriebedrijf komt en omdat het een mooie kans is om de werkgelegenheid van Blueprint voor Woerden te behouden is een ontwerpbestemmingsplan opgesteld. Het plangebied bestaat uit de nu nog braak liggende gronden tussen het spoor, de Steinhagenseweg en de Oude Rijn.
Ontwerpbestemmingsplan inzien
Alle relevante stukken kunt u op werkdagen tijdens de genoemde termijn in de hal van het Stadhuis en bij het Omgevingsloket (alleen op afspraak) inzien.  Adres:
 
Blekerijlaan 14 te Woerden.
 
Tevens zijn de stukken hier in te zien of te downloaden. Verder kunt u het ontwerpbestemmingsplan ook vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl.
Schriftelijke zienswijzen
Gedurende de bovengenoemde termijn van inzage kan een ieder schriftelijk een zienswijze indienen onder vermelding van "Zienswijze Bedrijventerrein Breeveld” op het volgende adres:
Gemeenteraad Woerden.
t.a.v. team Ruimtelijke Plannen
postbus 45
3440 AA Woerden
Naar boven